Categories
News

2. kolo Robocupa u Dubrovniku

Kriška ekipa u sastavu Lucija Uroić, Jelena Cepanec, Fran Mlinac, Ivan Cepanec i Leon Stjepan Uroić, te njihov robot aka Bruno Mars sudjelovali su u drugom kolu Robodancea.

RoboCup Open Dubrovnik 2015 održao se u nedjelju 22. veljače 2015 u sportskoj dvorani Gospino polje. U okviru natjecanja održali su se ogledi u četiri kategorije: Rescue A (spašavanje žrtve), Rescue B (gašenje požara), RoboSoccer (nogomet) i RoboDance (ples).

Naši članovi su otputovali u petak navečer, još umorni od sudjelovanja na županijskom natjecanju iz informatike, što ih nije onemogućilo da ostvare izvrsno 3. mjesto u kategoriji RoboDance Primary.

Rezultate pogledajte na ovdje

Categories
News

Algoritmi – županijsko natjecanje

Ivan Cepanec i Leon Stjepan Uroić sudjelovali su na županijskom natjecanju Infokupa 2015 održanom u Dugom Selu.

Nakon uspješnih školskih natjecanja, naši članovi Ivan Cepanec i Leon Stjepan Uroić plasirali su se u viši, županijski, rang natjecanja. Natjecanje je održano u Srednjoj školi Dugo Selo, 20. veljače 2015. Obojica su se natjecali u kategoriji LOGO, dok je Leon sudjelovao i u Algoritmima – BASIC/Pascal/C/C++.

U kategoriji LOGO, Leon je osvojio treće mjesto u županiji i 23. mjesto na državnoj ljestvici, dok je Ivan osvojio peto mjesto u županiji i 49. mjesto na ukupnoj ljestvici. Na žalost rezultati u ovoj kategoriji nisu bili dovoljni za plasman na državnu razinu natjecanja.

Leon je poslije podne imao nešto više uspjeha u kategoriji BASIC/Python/Pascal/C/C++, te se sa drugim mjesto u županiji i osmim mjestom u ukupnom redosljedu. Osvojeno mjesto bi po trenutnom stanju (služebeni rezultati biti će objavljeni 3. ožujka) trebalo biti dovoljno za plasman za državno natjecanje. Popis pozvanih učenika na državno natjecanje biti će poznat 4. ožujka 2015. Državno natjecanje će se održati 16.-19. ožujka 2015.

Više o rezultatima možete pogledati ovdje (u ovom trenu još uvijek neslužebeni).