Algoritmi – županijsko natjecanje


Ivan Cepanec i Leon Stjepan Uroić sudjelovali su na županijskom natjecanju Infokupa 2015 održanom u Dugom Selu.

Nakon uspješnih školskih natjecanja, naši članovi Ivan Cepanec i Leon Stjepan Uroić plasirali su se u viši, županijski, rang natjecanja. Natjecanje je održano u Srednjoj školi Dugo Selo, 20. veljače 2015. Obojica su se natjecali u kategoriji LOGO, dok je Leon sudjelovao i u Algoritmima – BASIC/Pascal/C/C++.

U kategoriji LOGO, Leon je osvojio treće mjesto u županiji i 23. mjesto na državnoj ljestvici, dok je Ivan osvojio peto mjesto u županiji i 49. mjesto na ukupnoj ljestvici. Na žalost rezultati u ovoj kategoriji nisu bili dovoljni za plasman na državnu razinu natjecanja.

Leon je poslije podne imao nešto više uspjeha u kategoriji BASIC/Python/Pascal/C/C++, te se sa drugim mjesto u županiji i osmim mjestom u ukupnom redosljedu. Osvojeno mjesto bi po trenutnom stanju (služebeni rezultati biti će objavljeni 3. ožujka) trebalo biti dovoljno za plasman za državno natjecanje. Popis pozvanih učenika na državno natjecanje biti će poznat 4. ožujka 2015. Državno natjecanje će se održati 16.-19. ožujka 2015.

Više o rezultatima možete pogledati ovdje (u ovom trenu još uvijek neslužebeni).